Bin-Na JEONG

Over Bin-Na

Bin-Na Jeong behaalde in 2007 haar rechtendiploma aan de KU Leuven. Zij volgde tevens de Workshop on negotiation van prof. R. Mnookin (Harvard Law School) en prof. A. Verbeke (Gewoon Hoogleraar aan de Universiteiten van Leuven en Tilburg, en Visiting Professor of Law aan Harvard Law School)

In 2007 trad zij toe aan de Antwerpse balie, waarbij zij zich heeft ontwikkeld als een allround-ondernemingsadvocaat, met specialisaties in contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht en vennootschapsrecht, doch zij heeft ook interesse in het sociaal recht, consumentenrecht, insolventierecht en het Europees recht.

Bin-Na heeft ook tijdens haar full time werkzaamheden aan de balie haar interesse voor studie en wetenschappelijk werk blijven handhaven, en. behaalde o.m. met succes de titel “Master na master in het ondernemingsrecht” aan de Universiteit Antwerpen (2010) en de “Expert class vennootschaprecht” aan de Brugge Business School (2010-2011). Verder was zij wetenschappelijk medewerkster aan de KU Leuven van 2011 tot 2013.

Niettegenstaande zij als advocaat steeds tracht procedures te voorkomen, heeft zij ruime ervaring in procesvoering.

Wettelijke informatie met betrekking tot Bin-Na